Direktlänk till inlägg 7 juni 2015
Hej söndag!
Dags att testa ett nytt recept jag såg i senaste numret av Femina. Nämligen pizza på blomkålsbotten.
Maken kokade ihop en grymt god tomatsås och jag tog mig an att göra en deg av blomkål, mozzarella och ägg. I receptet hade de valt att toppa med brysselkål, riven ost och oliver. Vi skippade oliverna och valde paprika i stället. Och så körde vi med "tre formaggi" – riven gouda, riven parmesan och mozzarella i bitar.
Det blev gott! Men nästa gång testar vi att göra botten något tunnare samt med lite kokosmjöl. För att förhoppningsvis få en något torrare botten.
Och här kommer receptet – speciellt för dig Åsa:
Från senaste numret av Femina!
Efter maten blev det lite sött. Nämligen bananglass. I vår familj finns nämligen två glassmonster.
Frusen banan, mandelmjölk samt lite kardemumma och vaniljsocker gick en match med mixern och på några minuter hade vi en smarrig glass. Receptet hämtat från Leilas The Fresh Foodie.
Och kvällen, den avslutades med solregn.
Vackert på något vis!
Alla bilder/bildcollage i bloggen är mina egna (om inte annat anges). All text och alla bilder på den här bloggen är skyddade av upphovsrätts-lagen. De får inte användas utan mitt tillstånd. Vill du låna/köpa bilder kontakta mig på teresa64@live.se
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
14 |
|||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
|||
29 | 30 | ||||||||
|