Direktlänk till inlägg 1 november 2015
Jag vet inte vad som hänt.
Jag gillar ju egentligen inte att baka. Är inte jätteintresserad av att laga mat heller för den delen. Men sedan jag började läsa olika RAW- och veganrecept så har jag inspirerats. Kanske är det enkelheten i att slippa använda ugn och spis (RAW) som är nyckeln.
I dag svängde jag ihop en Silky Vegan Chocolate Mousse Pie efter inspiration av Leila Lindholms recept i The Fresh Foodie.
Nedan följer originalreceptet. Jag bytte ut hasselnötterna mot mandlar. Och eftersom jag bara hade tre avokado hemma så tog jag en halv banan istället för den saknade fjärde. Och ovanpå rev jag några rutor vit veganchoklad.
Riktigt god!
recept från Leila Lindholms bok The Fresh Foodie
Alla bilder/bildcollage i bloggen är mina egna (om inte annat anges). All text och alla bilder på den här bloggen är skyddade av upphovsrätts-lagen. De får inte användas utan mitt tillstånd. Vill du låna/köpa bilder kontakta mig på teresa64@live.se
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 | 5 |
6 | 7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 | 12 | 13 |
14 | 15 |
|||
16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 | |||
30 | |||||||||
|