Direktlänk till inlägg 3 mars 2016
Vi tjuvstartade då 18-åringen skulle firas.
Vietnamesiska sommarrullar stod på önskelistan.Så vietnamesiska sommarrullar fick det bli!
Receptet kommer från Herbivore Stories.
Avokado, morötter, ärtskott, spenat, rödkål och tofu rullat i rispapper. Med såser till.
HÄR hittar du en video med allt du behöver veta om du blir sugen på att testa själv.
Förutom de två såser som finns i receptet (där jordnötssmör/sweet chili-såsen var min favorit) så gjorde vi en ranchdipp som passar för den som vill ha något lite mildare.
Födelsedagsbarnet blev supernöjd med middagen och så även gästerna! Det här kommer vi definitivt göra igen. Blir perfekt till sommaren!
Alla bilder/bildcollage i bloggen är mina egna (om inte annat anges). All text och alla bilder på den här bloggen är skyddade av upphovsrätts-lagen. De får inte användas utan mitt tillstånd. Vill du låna/köpa bilder kontakta mig på teresa64@live.se
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 | 6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | 20 | |||
21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 |
||||||
|