Direktlänk till inlägg 29 november 2014
Den ständiga frågan.
Vad blir det för mat?
Maken hittade ett recept i gårdagens DN som drog uppmärksamheten till sig.
Vi testar!
Nu följde vi inte receptet till punkt och pricka – vilket inte är så ovanligt här hemma då maken är en
hejare på att ta det bästa från olika inspirationskällor som han därefter blandar med sina egna erfarenheter.
Men smöret som fyllde kycklingen gjordes efter receptet, parmesankrämen likaså.
Då vi valde att göra pommes frites till, så la vi sardell-dressingen på salladen i stället.
Fantastiskt gott. alltihop!
Vi testade två, för oss, nya viner i går.
Vi började med ett vitt till kycklingen, en bourgogne – vid namn Kimmeridgien.
Lite senare testade vi det röda till osten. En Casa Capriolo från Toscana.
Två angenäma nya bekantskaper!
Betyg:
(4/5)
Är ganska säker på att vi kommer umgås igen.
Alla bilder/bildcollage i bloggen är mina egna (om inte annat anges). All text och alla bilder på den här bloggen är skyddade av upphovsrätts-lagen. De får inte användas utan mitt tillstånd. Vill du låna/köpa bilder kontakta mig på teresa64@live.se
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 |
11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | |||
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 |
23 | |||
24 | 25 |
26 |
27 | 28 | 29 | 30 | |||
|